Met een terrasoverkapping creëer je in een handomdraai een extra leefruimte. Heerlijk genieten op uw terras van uw tuin en de zon. Wie wil dat nou niet? Het moet natuurlijk niet te heet worden onder uw veranda. Dan is een aluminium overkapping met zonwering de oplossing.

Een aluminium overkapping met zonwering in elke gewenste maat

Wij maken elke veranda op de gewenste maat dus ook de zonwering die er bovenop komt. Ook voor de grotere maten veranda ’s bieden wij zonwering aan. Deze aluminium overkapping met zonwering, het doek van de zonwering wordt dan vaak uit twee delen gemaakt. De meest gekozen kleur voor zonwering is antraciet ral 7016 omdat er bewezen is dat deze kleur het beste de zon tegenhoud. Een van onze leveranciers waar de doeken vandaan komen is Serge Ferrari 

 

uit Frankrijk. Die staan voor hoogwaardige kwaliteit. Dankzij het micro-ventilatiesysteem is het doek een echte hitteschild.

Bij een aluminium overkapping met zonwering waarom wordt de zonwering bovenop geplaatst?

De zonnestralen kunnen soms erg fel zijn. Als deze het glas geraakt hebben wamt het snel op en heeft u de hitte binnen, dat is niet wat we willen. Daarom plaatsten we de zonwering bovenop het dak. De aluminium overkapping met zonwering bovenop de overkapping geplaatst, heeft daarnaast ook nog eens als voordeel dat het verkleuring van uw spullen voorkomt door UV straling. Zo heeft u langer plezier van uw tuinmeubelen.

Extra opties voor de aluminium overkapping met zonwering

Het doek van de zonwering wordt standaard geleverd in kleur antraciet ral 7016, natuurlijk is er ook nog de optie om te kiezen voor een andere Ral kleur, en met een sterke Somfy Io motor 

 die geheel elektrisch te bedienen is vanuit uw stoel met de bijbehorende afstandsbediening.

De omkasting van de zonwering is volledig gemaakt van aluminium en corrosie bestendig. 

Natuurlijk kunt u uw aluminium overkapping met zonwering nog uitbreiden met de extra opties zoals een anemometer. Ik hoor u al denken wat is dat nou weer? Gemakkelijk gezegd een windmeter. Deze windmeter detecteert de harde wind en onweer en rolt dan automatisch het doek op. Laten we heel eerlijk zijn dit is toch echt wel een aanrader. Hoe vaak tref je het niet. Je loopt naar de winkel en het is heerlijk weer. Je komt de winkel 5 min later uit en er is ineens veel harde wind en regen. Dan ben je toch blij dat je zo’n anemometer hebt aangeschaft voor je aluminium overkapping met zonwering, want hoe vaak vergeet je zoiets niet om in te klappen voordat je weggaat.

Dan is er ook nog eens de mobiele applicatie. Een esthetische meerwaarde voor je zonwering. Gemakkelijk uw zonwering op afstand bedienen met de applicatie voor uw smartphone of tablet.

Speciale kleur voor aluminium overkapping met zonwering

Natuurlijk naast onze standaard kleur antraciet zijn er nog vele mogelijkheden voor andere Ral kleuren. 

 

Ik wil een aluminium overkapping met zonwering, maar kan de zonwering ook later geplaatst worden?

U heeft besloten om de veranda met glazen dak aan te schaffen, maar hoe warm wordt het nou echt onder uw veranda? Daar heb ik maar een antwoord op, afwachten en het ondervinden. Heeft u volledig uw tuin op het zuiden staan of maar bepaalde uren van de dag. Misschien is het wel doenbaar. Of kunnen het plaatsen van screens 

een oplossing bieden. U kunt natuurlijk ook ervoor kiezen om eerst de veranda te laten plaatsen en mocht het dan toch te warm worden kunt u altijd nog achteraf de zonwering erbij bestellen.

Menu