Trend line staat voor elegant, verfijnd en design. Heerlijk buiten, maar toch een stukje binnen genieten. Stralende zon én een zachte zomerbries. Heerlijk relaxen op uw terras genietend van het stralend weer. Zelfs bij een frisse bries en koelere temperaturen kan u optimaal van uw terras genieten.

Het lineaire ontwerp en de gestroomlijnde structuur zijn de kenmerken die de trend line zo speciaal maken. Ideaal voor wie een elegante en verfijnde buitenruimte wens. Afgewerkt met de grootste zorg en met oog voor detail.

Eenvoudig en strak, onze trend line levert alle buitenruimtes elegantie. Ontworpen voor mensen die op een originele en innovatieve manier nieuw leven willen geven aan hun buitenruimte.

Opteer voor dit variabel model volledig gesloten of (half) open d.m.v. panelen, schuifdeuren, glas etc. Ontdek, droom, geniet!

De trend line schept een extra ruimte die op elk moment van de dag en in elk seizoen kan benut worden. Gezellig gefilterd zonlicht en tevens beschutting tegen wind en regen worden gekoppeld aan een uitstekend gebruiksgemak. Wanneer de zon ondergaat, knipt u gewoon het licht even aan en meteen tovert u het terras om tot een gezellige plek die baadt in sfeervol licht.

Voor nog meer comfort kan u opteren voor een zonnewering die u met een mobiele app kan bedienen. Onze trend line is geschikt voor gebruik in alle seizoenen. Tijdens de zomer zorgt uw (open) veranda voor een luchtige “alfresco” ambiance. ‘s Winters, met verwarming en zijwanden, brengt deze trend line die unieke “garden party feeling”. Sluit één of meerdere zijwanden af voor een wat meer privacy. Compleet veranda biedt u dan ook een volledig pakket om uw terras perfect af te werken.

 

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Vul een geldig e-mailadres in.
You need to agree with the terms to proceed

Menu